• Universiteti i Arteve

  Universiteti i Arteve është institucion publik i arsimit të lartë me karakter artistik në Shqipëri, që ofron diplomë Universitare në Muzikë, Arte të Bukura, dhe Art Skenik. I themeluar më 1966, Instituti i Lartë i Arteve bashkoi tre institucione artistike: Konservatorin Shtetëror të Tiranës, Shkollën e Arteve të Bukura, dhe Shkollën e Lartë të Aktorëve “Aleksandër Moisiu”. Më 1990, me ndryshimet në sistemin arsimor, Instituti i Lartë i Arteve u ngrit në nivel Un...


  lexo më shumë
 • Universiteti Pavarsia

  Universiteti “Pavaresia”, i licensuar me date 12.03.2009 me Vendim te Keshillit te Ministrave Nr. 279, hyre ne fuqi pas botimit ne “Fletoren Zyrtare” nr 41/2009, vjen ne hapesiren universitare shqiptare e ate Europiane me nje nje mision te qarte dhe nje identitet te mireprojektuar. Universiteti “Pavaresia” me synimin te jete vendi ku formohen profesionalisht dhe ndertojne bazat e se ardhmes gjithe ata studente qe kerkojne arsim cilesor, ne te njejten kohe paraqet nje vlere te shtuar ...


  lexo më shumë
 • Universiteti i Vizionit Evropian Dukagjini

  Bartësi Privat i Arsimit të Lartë Universiteti ILIRIA-dega në Pejë është pasardhës nga Universiteti i Vizionit Evropian me selinë në Pejë, rr. Wesly Clark pn ( ose nga hyrja tjeter rr. Nëna Tereze pn.). Universiteti filloi veprimtarinë në maj të vitit 2006 . Universiteti ofron mësimdhënie dhe punë kërkimore-shkencore që nga 1 tetori i vitit 2006. Ideja për themelimin e një institucioni privat të arsimit të lartë në Pejë lindi nga mungesa e një institucioni të kë...


  lexo më shumë
 • Epoka

  Universiteti është licencuar me vendim të Këshillit të Ministrave nr. 281, datë 12/03/2008 dhe është akredituar me vendim të Këshillit të Ministrave, Nr. 260, dt. 07.06.2011. Universiteti Epoka është vazhdimësi e grupit të shkollave fillore dhe të mesme turke (Kolegjet Turke), të cilat operojnë në Shqipëri që nga viti 1992. Gjuha e mësimdhenies ne Universitetin Epoka eshte anglisht. Universiteti Epoka ka rreth 850 studentë, përfshirë 200 studentë Master. Studentë...


  lexo më shumë
 • Universiteti i Sporteve

  Universiteti i Sporteve të Tiranës është i vetmi institucion i lartë i këtij lloji ne Republikën e Shqipërisë në funksion të përgatitjes të mësuesve të edukimit fizik dhe specialistëve të sportit. Universiteti realizon kualifikimin e plotë shkencor të specialistëve të edukimit fizik dhe të sporteve, deri në nivelin “Master” e “Doktor i Shkencave”. Gjeneza e Universitetit të Sporteve të Tiranës nisi me ngritjen e Teknikumit te Fiskulturës në vitin 1948, si e pa...


  lexo më shumë
NrEmri trajnimitKompaniaFillon mëQyteti
1.Arketar ZyreDrejtoria Rajonal e Formimit Profesional Publik Nr. 40000-00-00Tiranë
2.Asistent SocialDrejtoria Rajonal e Formimit Profesional Publik Nr. 40000-00-00Tiranë
3.BanakierDrejtoria Rajonal e Formimit Profesional Publik Nr. 40000-00-00Tiranë
4.Elektroaut per automieteDrejtoria Rajonal e Formimit Profesional Publik Nr. 40000-00-00Tiranë
5.EstetikeDrejtoria Rajonal e Formimit Profesional Publik Nr. 40000-00-00Tiranë
6.Formimi i bazave te kompiuteritDrejtoria Rajonal e Formimit Profesional Publik Nr. 40000-00-00Tiranë
7.Gjuhe AnglezeDrejtoria Rajonal e Formimit Profesional Publik Nr. 40000-00-00Tiranë
8.Gjuhe GrekeDrejtoria Rajonal e Formimit Profesional Publik Nr. 40000-00-00Tiranë
9.Gjuhe ItalianeDrejtoria Rajonal e Formimit Profesional Publik Nr. 40000-00-00Tiranë
10.Instalues dhe riparues i paneleve dielloreDrejtoria Rajonal e Formimit Profesional Publik Nr. 40000-00-00Tiranë
11.Instalues i rrjetit elektrikDrejtoria Rajonal e Formimit Profesional Publik Nr. 40000-00-00Tiranë
12.Instalues i sistemeve ngroheseDrejtoria Rajonal e Formimit Profesional Publik Nr. 40000-00-00Tiranë
13.KamarierDrejtoria Rajonal e Formimit Profesional Publik Nr. 40000-00-00Tiranë
14.KopeshtarDrejtoria Rajonal e Formimit Profesional Publik Nr. 40000-00-00Tiranë
15.KozmetikeDrejtoria Rajonal e Formimit Profesional Publik Nr. 40000-00-00Tiranë
16.Kujdestari per Persona me Aftesi te KufizuarDrejtoria Rajonal e Formimit Profesional Publik Nr. 40000-00-00Tiranë
17.KuzhinierDrejtoria Rajonal e Formimit Profesional Publik Nr. 40000-00-00Tiranë
18.Llamarinist automieteshDrejtoria Rajonal e Formimit Profesional Publik Nr. 40000-00-00Tiranë
19.Menaxhim ndermarrjeshDrejtoria Rajonal e Formimit Profesional Publik Nr. 40000-00-00Tiranë
20.MotorristDrejtoria Rajonal e Formimit Profesional Publik Nr. 40000-00-00Tiranë
21.ParrukeriDrejtoria Rajonal e Formimit Profesional Publik Nr. 40000-00-00Tiranë
22.Punues DruriDrejtoria Rajonal e Formimit Profesional Publik Nr. 40000-00-00Tiranë
23.QendistariDrejtoria Rajonal e Formimit Profesional Publik Nr. 40000-00-00Tiranë
24.Recepsionist HotelerieDrejtoria Rajonal e Formimit Profesional Publik Nr. 40000-00-00Tiranë
25.Riparues elektronik per kompiuteraDrejtoria Rajonal e Formimit Profesional Publik Nr. 40000-00-00Tiranë